З телеканалу ZIK пішов генпродюсер

За спільною згодою телеканал ZIK та Гайгисиз Гелдієв, який обіймав посаду генерального продюсера, припиняють співпрацю.

За спільною згодою телеканал ZIK та Гайгисиз Гелдієв, який обіймав посаду генерального продюсера, припиняють співпрацю, передає ZIK.

Гайгисиз Гелдієв став генеральним продюсером телеканалу наприкінці січня 2017 року.

Після приходу Гелдієва на ZIK до колективу телеканалу приєдналися такі відомі ведучі та журналісти, як Наталія Влащенко, Тетяна Даниленко, Роксана Руно.

Навесні на ZIKу стартував новий телесезон, в рамках якого відбулися прем’єри ток-шоу «HARD» й «Перші другі» з Наталією Влащенко та «FACE 2 FACE» з Тетяною Даниленко. Вперше за п’ять років існування в прямому ефірі стартувала переформатована «Історична правда з Вахтангом Кіпіані». А авторські ток-шоу ведучого Остапа Дроздова «DROZDOV» та «Прямим текстом» розпочали трансляції з нових студій. Також ZIK представив свіжий проект соціальних розслідувань «Остання інстанція». А на початку червня в ефірі ZIKу вийшли такі теленовинки, як програма-дебати «Zіткнення» з Роксаною Руно, яка б’є рекорди телеперегляду на ZIK, та інтерактивний проект, контент якого творять самі глядачі, під назвою «VOX POPULI».

З січня 2017 року телеканал ZIK вийшов на загальнонаціональний рівень мовлення та постійно збільшує показники телеперегляду.

Тимчасово виконувати обов’язки генерального продюсера телеканалу ZIK буде шеф-редактор медіа-холдингу ZIK Данило Нікуленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: