До кінця літа завершать роботи з облаштування громадського простору на вулиці Дорошенка

dsc0062-50e22003f8c280f1b738dfba62c6259b
Фото: Олександр Мазуренко/ прес-центр ЛМР

У травні розпочали роботи з облаштування нового громадського простору у сквері на вулиці Дорошенка, 9.

Роботи з облаштування громадського простору планують завершити до кінця літа. Орієнтовна вартість робіт - 650 тисяч гривень. Проект громадського простору був розроблений торік, інформує прес-служба ЛМР.

«Ми плануємо завершити облаштування громадського простору на вул. Дорошенка, 9 протягом двох місяців. Орієнтовна вартість робіт з облаштування громадського простору становить 650 тисяч гривень. Зараз тривають обговорення з мешканцями щодо зрізання старих дерев, щоб висадити на території простору нові. Роботи плануємо до кінця літа завершити», - зазначив в.о. голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Нагадаємо, що при облаштуванні громадського простору передбачено зони зелених насаджень з декоративними деревами. Замощення території буде виконано римським каменем темно-сірого та світло-сірого кольорів, також буде викладена гранітна тротуарна плитка та LED-бруківка. Освітлення скверу буде здійснюватися за рахунок LED-бруківки та розсіяного світла, яке падатиме на сквер з сусідніх будинків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: