Судитимуть головного лікаря, якого спіймали на хабарі

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, слідчого управління поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області у травні цього року затримали за отримання неправомірної вигоди головного лікаря одного із медичних закладів регіону.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Правоохоронці затримали посадовця у службовому кабінеті під час одержання ним п’ятисот доларів США «винагороди» за працевлаштування особи на посаду медсестри. Крім того, у кабінеті лікаря правоохоронці виявили додатково 300 доларів США та 7,6 тисяч гривень.

Обвинувальний акт щодо лікаря за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дії з використанням свого службового становища), скеровано на розгляд суду.

За вчинення вказаного злочину працівнику охорони здоров’я загрожує покарання до чотирьох  років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: