Мешканці Львівщини можуть отримати зекономлені на субсидіях гроші «на руки»

2_49
Фото ілюстративне. джерело: ОСББ-inform

Деякі категорії населення, які зекономили за опалювальний період певні кошти у рамках призначених субсидій, можуть отримати гроші «на руки».

Про це під час прес-конференції, 6 липня, повідомив начальник відділу житлових субсидій, соціальних виплат та допомоги департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василь Гельбич, інформує ІА Дивись.info.

26 квітня уряд прийняв постанову № 300, згідно з якою деякі категорії населення можуть розраховувати на повернення суми невикористаної за опалювальний сезон 2016-107 років. Це стосується і мешканців Львівської області.

«Люди, які не в повній мірі використали свою частку по нормі споживання газу, можуть ці кошти можуть на руки. Для цього кожен надавач послуг — «Львівобленерго» і «Львівгаз збут» – надіслав поіменні списки осіб, які мають економію, — пояснює Василь Гельбич. — Зараз іде робота щодо інформування громадян».

Читайте також: «Львівгаз збут» повернуло до держбюджету майже півмільярда гривень

Представник департаменту соцзахисту каже, що зекономлені гроші можна отримати на картковий рахунок або у поштовому відділенні. Для цього необхідно написати відповідну заяву в управлінні соціального захисту населення.

«Процес підписання заяви щодо отримання грошей відбувається до 1 вересня і стосується виключно тих категорій, які використовували під час опалювального періоду газ або електроенергію. Після 1 вересня ці кошти вони зможуть отримати», — додав чиновник.

Зазначимо, у «Львівгаз збуті» пояснили, звідки у квитанціях за газ можуть з’явитися помітки про заборгованість.

Нагадаємо, держава завинила «Львівгаз збут» 1,5 млрд гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: