На Львівщині звільнили трьох поліцейських після службових розслідувань

http://photo.unian.net
Фото ілюстративне

У Львівській області троє співробітників районних відділень Національної поліції залишилися без роботи після скоєних правопорушень.

Про це під час прес-конференції повідомив керівник ГУ Нацполіції Львівщини Валерій Середа, інформує ІА Дивись.info.

З правоохоронних органів після службових розслідувань звільнили двох працівників сектору реагування патрульної поліції Пустомитівського відділення поліції Львівщини та працівника Радехівського відділення.

Так, за словами Валерія Середи, працівники Пустомитівського відділення поліції на трасі Киів-Чоп зупинили автомобіль, але не змогли пояснити, що порушив водій. Після цього вони намагалися якомога швидше поїхати з місця події.

«Вони перевищили свої повноваження і дали можливість порушнику уникнути покарання», — додав керівник ГУ Нацполіції області.

Також без погонів після перевірки залишився і співробітник Радехівського райвідділу, який скоїв ДТП на своєму авто. Відповідну подію зафіксували свідки та виклали відео у Мережу.

Читайте також: Триває збір підписів під петицією проти знищення Нацакадемії сухопутних військ

«Працівник поліції навіть під час службового розслідування заявляв, що він не керував транспортним засобом. Він не вказував, що давав можливість комусь користуватися, а казав, що автомобіль нікуди не їздив. Коли дослідили автомобіль, з’ясували, що там були пошкодження, які підтверджують його участь у цій ДТП. Зараз матеріали перебувають в суді щодо порушення ним правил дорожнього руху. Але керівництво ГУ Нацполіції у Львівській області прийняло рішення його звільнити з органів Нацполіції», — зазначив Валерій Середа.

Нагадаємо, у Нацполіції Львівщини оголосили конкурс на заміщення керівних посад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: