Німецька компанія відкрила нове підприємство на Закарпатті (фото, відео)

75ebdf7-19848952-1595470403837731-1857748570-n

IMS Connector Systems на Виноградівщині відкрило новий виробничий підрозділ з нагоди 10-ої річниці.

IMS Connector Systems на Виноградівщині відкрило новий виробничий підрозділ з нагоди 10-ї річниці.

У закарпатському селі Чепа успішно працює підприємство, що входить до складу всесвітньо відомої корпорації. З такої нагоди ювілею з Німеччини до Чепи особисто прибула власниця корпорації пані Штефані Шултнесс із сином Рудольфом, інформує Голос Карпат.

У святкуванні разом із колективом взяли участь генеральний директор IMS Connector Systems Крістіан Вітцер, керівник фірми з угорського Шопроня Ерік Войош, а також голова Виноградівської райдержадміністрації Михайло Русанюк та його заступниця Єва Данич.

Підприємство з виробництва мікрокабелів та пристроїв різного призначення створено в Чепі на базі колишнього сувенірного цеху.

Десять років тому ми починали роботу в занедбаних колгоспних приміщеннях, - розповів директор фірми Іштван Гегедюш. - Тоді нас було 42, а нині на виробництві в сучасних умовах працює понад сто чоловік із місцевого населення.

Відкриття ще одного цеху дозволить створити на підприємстві додаткові робочі місця, щоправда, їх буде не так багато, оскільки розширення виробництва на фірмі проводять паралельно з його автоматизацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: