В Україні триває прийом заявок на «Нобелівську премію» для вчителів

p1bkbvl3r11iif1624mdf199t1l277_600x267_3_0_1499419379_600x267_3_0

В Україні триває прийом заявок на конкурс Global Teacher Prize Ukraine, відомий як «Нобелівська премія» для вчителів.

Метою конкурсу є відзначення досягнень освітян, які зробили вагомий внесок у професію.

Премія доступна для вчителів, що наразі працюють, які навчають дітей у рамках обов’язкової шкільної освіти або дітей віком від шести до вісімнадцяти років. Учителі, які продовжують викладання, навіть на позаштатних засадах, також мають право на участь, так само як і вчителі онлайн-курсів.

Премія може бути присуджена вчителям школи будь-якого типу (форми власності).

Номінувати вчителя на здобуття премії може будь-хто – його колеги, учні або батьки. Щоб це зробити, достатньо перейти  за посиланням. Також учитель може сам податися на нагороду, для цього потрібно заповнити  онлайн-анкету. Заявки приймаються до 15 серпня 2017 року.

Переможець Global Teacher Prize Ukraine отримає: грошову винагороду (100 тисяч гривень), можливості для підвищення кваліфікації (курси, тренінги, майстерні від навчального центру «Освіторії»), поїздку на Global Education and Skills Forum 2018 в Дубаї, де оголосять ім’я найкращого вчителя у світі, подарунки від партнерів.

Детальнішу інформацію про премію можна дізнатися на сайті, а також у менеджера креативних освітніх проектів Олени Северенчук за тел.: 093-841-86-56, або електронною адресою:  [email protected].

Зазначимо, що організатором конкурсу Global Teacher Prize Ukraine виступає Громадська спілка «Освіторія». Премія проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: