Плакат з портретами українських патріотів зник після зустрічі Трампа і Путіна

У Гамбурзі біля місця проведення саміту G20 прибрали плакат з портретами українських військових, волонтерів, медиків та інших патріотів, які протистоять російській агресії, передає УП.

У Гамбурзі біля місця проведення саміту G20 прибрали плакат з портретами українських військових, волонтерів, медиків та інших патріотів, які протистоять російській агресії, передає УП. 

Як повідомили в Українському кризовому медіа-центрі, який став ініціатором розміщення борду у місці, де зупиняються офіційні делегації G20 та входом до Арени, уже ввечері 7 липня плакату не було.

«Наразі достеменно не відома причина, з якої прибрали наш білборд. Про його відсутність нам повідомили після закінчення довгоочікуваної зустрічі президентів Трампа та Путіна», - зазначив автор проекту та співзасновник УКМЦ Геннадій Курочка.

«Важко, неймовірно важко дивитися в очі нашим бійцям в волонтерам», - додав він.

У коментарі УП Курочка повідомив, що договір на розміщення плакату у визначеному місці було укладено з рекламною агенцією Ströer, термін його дії - до 10 липня.

«Телефонували їм... Дізнатися, чому плакат зник, наразі не можемо: субота - вихідний день і трубку вони не беруть. Поліція теж нічого не знає», - зазначив він.

На його думку, вказівку прибрати плакат дали організатори самміту.

«Побачити реакцію політиків та делегацій, які прибували на самміт, ми не могли - плакат було розміщено там, куди пресу не пускали. Реакція є, тому що борд зник», - додав Курочка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: