Генсек НАТО летить в Україну

1
фото: відкриті джерела

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг прибуває в Україну з дводенним візитом, в рамках якого зустрінеться з главою Української держави Петром Порошенко і візьме участь в засіданні Комісії НАТО-Україна.

Засідання Комісії під головуванням президента України Петра Порошенка буде проведено 10 липня в рамках візиту в Україну делегації Північноатлантичної ради Альянсу з нагоди 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО.

Крім того, в ході візиту Й.Столтенберг виступить з промовою у Верховній Раді України, зустрінеться зі спікером і главами парламентських фракцій. Генсек НАТО проведе двосторонню зустріч з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, і відкриє нову будівлю представництва НАТО в Україні.

Також спільно з віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванною Климпуш-Цинцадзе Й.Столтенерг відкриє виставку «Україна-НАТО. Фактор безпеки».

Як повідомлялося, в день прибуття Й.Столтенберга в Україні вступає в силу закон, який відновлює курс України на членство в НАТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: