У Львові відбудеться фестиваль графіті на контейнерах

img1056-c8bbb67ef3f4c3dbfb03a3e4d3df9462

Незабаром 25 художників з усієї України намалюють свої графіті на території !FESTrepublic. Перший в України фестиваль вуличних малюнків відбудеться 14-16 липня в рамках !FESTrepublic Weekend у Львові.

Незабаром 25 художників з усієї України намалюють свої графіті на території !FESTrepublic. Перший в України фестиваль вуличних малюнків відбудеться 14-16 липня в рамках !FESTrepublic Weekend у Львові.

«Креативні райони європейських міст мають свій арт. А це - графіті, теги, стікери. Тож ми вирішили розмалювати головне тло нашого фестивалю - контейнери. Хочемо, щоб наша локація на !FESTrepublic мала свій арт, як і креативні райони в Дубліні, Берліні, Кракові чи Вільнюсі», - розповідає Ляна Мицько, організатор !FESTrepublic Weekend.

Читайте також: Чи потрібна поезія на стінах у Львові (фото, опитування)

Розмальовувати будуть 12 контейнерів на території !FESTrepublic. В одному з них організатори розмістять сцену. Цей, перший контейнер, вже готовий. Його розмалювали три художники: Сергій Грех, Keno Kickit, Dima Tabu. Інші 11 контейнерів художники почнуть розмальовувати уже з 9 липня, щоб встигнути до початку фестивальних вихідних.

Ці контейнери залишаться на території !FESTrepublic для використання під час майбутніх подій. А сам фестиваль графіті планують повторити наступного року та зробити щорічним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: