У Львові відкрили фотовиставку до третьої річниці бойових дій під Зеленопіллям

14996993385963988a017f6 (1)

Із нагоди третьої річниці бойового протистояння під Зеленопіллям у Львівському музеї історії релігії організували тематичну фотовиставку.

Із нагоди третьої річниці бойового протистояння під Зеленопіллям у Львівському музеї історії релігії організували тематичну фотовиставку.

Участь у її відкритті взяв голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, дружини бійців-учасників подій трирічної давнини, священик Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла отець Тарас, учасники АТО, громадськість і волонтери, інформує прес-служба Львівської облради.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, дякуючи кожному військовому за незалежну Україну, наголосив на неоціненній ролі дружин Героїв. «Велику повагу заслуговують не лише солдати, а їхні дружини. Добре пам'ятаю як жінки тоді об'єдналися і не побоялися говорити про тодішню ситуацію на сході. Саме дружини допомогли бійцям вистояти», - зауважив він.

Нагадаємо, що в ніч на 11 липня 2014 року з установок «Град» терористами були обстріляні позиції українських прикордонників і військовослужбовців у складі груп підрозділів 24-ї механізованої, 72-ї механізованої і 79-ї аеромобільної бригад.

Солдати, зайнявши позиції, прикривали ділянку держкордону України, який залишився відкритим через наступ бойовиків.

У результаті цих обстрілів під Зеленопіллям загинули 19 військовослужбовців, 93 – отримали поранення.

Варто зазначити, що виставка триватиме протягом місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: