Омелян хоче звільнити керівника «Борисполя» через скандал з Ryanair

TransportKyivBoryspil3

Міністр інфраструктури Володимир Омелян у середу внесе на розгляд Кабінету міністрів подання про звільнення керівника аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на слова міністра.

На запитання, чи ініціюватиме він зміну керівництва аеропорту «Бориспіль» через непідписання договору з лоукостером Ryanair, Омелян відповів: «Так, завтра внесу на Кабмін подання про його звільнення».

Як повідомлялося, у понеділок Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок.

«Ryanair оголошує, що скасовує свій запланований прихід в Україну після того, як київський аеропорт не виконав угоду, досягнуту в Міністерстві інфраструктури з посадовими особами аеропорту та нинішнім генеральним директором аеропорту паном Рябікіним у березні цього року», - пояснила своє рішення компанія.

Лоукост-компанія запропонувала всім клієнтам, які вже купили квитки на оголошені рейси з/до України, зв'язатися з нею поштою для повернення сплачених коштів.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян натякає, що глава спостережної ради «Міжнародних авіаліній України» Арон Майберг винуватий у тому, що авіакомпанія-лоукостер Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок.

Керівник львівського аеропорту імені Данила Галицького Тетяна Романовська покладає провину за зрив польотів лоу-костера «Ryanair» в Україну на голову київського аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна.

Керівник аеропорту Бориспіль Павло Рябікін нагадує, що аеропорт «Жуляни» також не зміг домовитися з лоу-костом Ryanair.

«Почитав багато відгуків по ситуації з Райаном, питання до тих, хто схиляється до теорії змови Бориспіль-МАУ-Коломойський. А що власне сталося в Жулянах? Увімкніть логіку! Два місяці переговорів і той же результат!», - вважає він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: