Позачергова сесія Львівської облради не обійдеться одним питанням

IMG_1681

Позачергова сесія облради, яка відбудеться у четвер, 13 липня, розгляне не лише питання поводження з ТПВ у Львові.

Сесію початково готувалися скликати через львівське сміття, однак у проекті порядку денного з’явилися додаткові питання, інформує ІА Дивись.info.

Відтак, депутатам пропонується розглянути затвердження «Програми заходів для налагодження системи поводження з ТПВ у м. Львові на 2017-2019 роки та внесення змін до показників обласного бюджету», внесення змін до «Програми соціально-економічного розвитку області на 2017 рік» і до «Програми охорони навколишнього природного середовища на 2017-2020 роки», про нагородження переможців щорічного обласного конкурсу «Екологічно чистий населений пункт» у 2017 році, про реорганізацію державного закладу «Дорожня станція переливання крові ДТГО «Львівська залізниця» шляхом перетворення в комунальний заклад ЛОР «Дорожня станція переливання крові», про затвердження списків присяжних для місцевих загальних судів області.

Крім цього депутати планують прийняти низку звернень, зокрема щодо недопущення передачі в концесію державних лісгоспів та щодо фінансової підтримки державної програми «Забезпечення житлом інвалідів війни, воїнів-інтернаціоналістів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: