У Львові суд повернув школі приміщення вартістю 600 тисяч гривень

630_360_1493324213-1416

Середній загальноосвітній школі №13 міста Львова повернуто напівпідвальне приміщення площею 250 кв м.

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Внаслідок вжитих органами прокуратури області заходів представницького характеру середній загальноосвітній школі №13 міста Львова повернуто напівпідвальне приміщення площею 250 кв м та вартістю 600 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в травні 2017 року Львівський апеляційний господарський суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури області. Суд підтримав правову позицію прокуратури про необхідність використання вказаного приміщення навчального закладу в освітніх цілях у відповідності до вимог ч.5 ст.63 Закону України «Про освіту». А саме, визнав недійсним договір оренди напівпідвального приміщення школи, яке з серпня 2014 року використовувалося суб’єктом господарювання не за цільовим призначенням та зобов’язав передати його назад на баланс школи.

До слова, на даний час на розгляді господарського суду Львівської області перебувають ще 3 позови прокурора про визнання недійсними договорів оренди приміщень навчальних закладів загальною площею 400 кв м вартістю понад 1 млн грн та зобов’язання суб’єктів господарювання їх звільнити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: