За місяць соціальними послугами охопили більше 60-ти ВІЛ-позитивних дітей та дорослих

IMG_4837

У червні соціальні працівники БО «БТ «Мережа» м. Львів» надали 15 послуг з денного догляду для ВІЛ-позитивних дітей, 130 послуг з консультування по прихильності до АРТ, 60 послуг з соціального супроводу/патронажу, а також 15 послуг з представлення інтересів. Загалом соціальними послугами охопили 63 особи.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Цього року БО «БТ «Мережа» м. Львів» надасть соціальних послуг для цільових груп населення Львова та області на суму 554,8 тис грн.

Нагадаємо, у 2016 році відбувся перший прецедент виділення коштів з обласного бюджету у розмірі 136,8 тис. грн. на надання соціальних послуг для ВІЛ-інфікованих дітей та дітей, яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІД. В результаті проведеного конкурсу надавачем послуг було обрано благодійну організацію «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» м. Львів», яка успішно реалізувала проект, охопивши соціальними послугами більш ніж 170 дітей зі Львова та Львівської області показавши приклад раціонального та ефективного використання бюджетних коштів.

У 2017 році проведено відкритий конкурс із застосуванням системи «Prozorro» для потенційних надавачів соціальних послуг для ВІЛ-позитивних дітей та дорослих, результаті якого переможцем було обрано БО «БТ «Мережа» м. Львів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: