Українська Академія Лідерства анонсує 2-гу хвилю відбору студентів на 2017-2018 роки

uallvivvypusk201706261976hbrlufa112websize-f00153257c0f5266044d148ea5d54e0e

Українська Академія Лідерства анонсує 2-гу хвилю відбору студентів на 2017-2018 роки. Свої пропозиції 16-18-річні випускники шкіл, коледжів можуть надсилати он-лайн на сайт до 20 липня.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Найбільшим потенціалом і шансом України є наша молодь: покоління вільних людей, покоління, яке мислить, прагне, творить і готове брати на себе відповідальність. Наше завдання – відібрати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і дати найкращу підготовку, інструменти для розвитку, які дозволять розкрити себе, обрати свій шлях та змінювати разом на краще Україну та навколішній світ.

УАЛ — це унікальний майданчик, що гуртує навколо себе саме таких молодих людей, програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний курс розвитку особистості та лідерства для випускників середніх шкіл. Програма побудована на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей Академії. Тривалість програми - 10 місяців (вересень 2017 - червень 2018). Складовими програми є постійний саморозвиток, робота в команді, поглиблене навчання, волонтерство, дослідження України та світу. Також програму Академії буде доповнено курсом з основ підприємництва», - зазначають в Українській академії Лідерства.

Під час навчання студенти проживають на базі одного з п'яти осередків Української Академії Лідерства - у Харкові, Полтаві, Львові, Миколаєві або Києві. Вони навчаються з провідними викладачами та постійно працюють із менторами Української Академії Лідерства, які підтримують студентів у їх розвитку. Один день на тиждень студенти присвячують волонтерській діяльності та втіленню проектів відповідно до інтересів. Разом здійснюють навчальні експедиції по Україні та за кордон.

Навчання в Академії безкоштовне, існує лише вступний внесок у розмірі 2000 грн. Решту витрат для студентів покриває інвестиційний фонд Western NIS Enterprise Fund, що створений урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

За словами керівника Української Академії Лідерства Романа Тичківського, в Україні протягом останніх двох років прокинулося нове покоління, яке плекає довіру одне до одного, жертовність не лише на рівні сентименту, а й на рівні відповідальної та усвідомленої волі, щоб перетворити свою країну на простір свободи та гідності.

«Наша мета – зробити так, щоб цінності, навколо яких ми об’єднуємося, ставали щоденними інструментами прийняття рішень. Ми хочемо, щоб українство ставало сильнішим, щоб ми приносили більше користі людству», - додає Роман Тичківський.

Студентами Академії можуть стати 16-18-річні випускники шкіл, коледжів, які прагнуть розкрити власний потенціал, розвиватись та змінювати на краще Україну та навколішній світ. Щоб стати студентом Академії, необхідно взяти участь у відбірковому етапі, заповнивши онлайн-анкету на сайті join.ual.org.ua до 20 липня.

Звертайтесь за більш детальною інформацією: http://www.ual.org.ua/[email protected], тел. +38 067 446 31 01 або facebook: @ualeadershipacademy

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: