«Яндекс.Таксі» і Uber об'єднали бізнес у Росії

YandexUber

Сервіси «Яндекс.Таксі» і Uber об'єднали бізнес в Росії і країнах СНД – Азербайджані, Вірменії, Білорусії, Грузії та Казахстані.

Про це йдеться в листі генерального директора «Яндекс.Таксі» Тиграна Худавердяна, пише Дождь.

«Яндекс» і Uber підписали угоду про створення нової компанії. В її розвиток вони вкладуть 325 мільйонів доларів, частка «Яндекса» - 100 мільйонів доларів, Uber - 225 мільйонів. Худавердян стане гендиректором об'єднаної компанії, команди «Яндекс.Таксі» і Uber перейдуть на роботу туди.

У листі йдеться, що після об'єднання компаній для користувачів «нічого не зміниться». «Для замовлення поїздок і раніше будуть доступні обидва додатки - Яндекс.Таксі і Uber. Водії будуть об'єднані в єдину платформу. Це дозволить їм в одному додатку отримувати замовлення як від Яндекс.Таксі, так і від Uber (...) Все це дозволить водіям отримувати більше замовлень на годину, а пасажирам - зберегти доступну вартість поїздки», - йдеться в листі гендиректора «Яндекс.таксі».

Там також говориться, що «Яндекс» і Uber домовилися про роумінговому угоді у всіх країнах, де працюють компанії.

Нагадаємо, у Львові після приходу на ринок «Яндекс» відбулася низка протестів активістів через те, що компанія російського походження. Натомість проти Uber виступили місцеві таксисти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: