Львівський виконком хоче мати екпертизу технічного стану Монумента Слави

19990240_1437418036351030_7946232996062256155_n
Фото: Фейсбук Іван Кривий

Виконавчий комітет Львівської міської ради доручив Галицькій районній адміністрації замовити висновки проектної організації щодо технічного стану Монумента Слави.

Виконавчий комітет Львівської міської ради доручив Галицькій районній адміністрації замовити висновки проектної організації щодо технічного стану Монументу Слави, передає ІА Дивись.info

«Беручи до уваги розпорядження Львівського міського голови від 17.05.2017 № 202 «Про утворення робочої групи для розгляду пропозицій та вирішення питання експонування пам’ятника Монумент Слави на вул. Стрийській», протокол засідання робочої групи для розгляду пропозицій та вирішення питання експонування пам’ятника Монумент Слави на вул. Стрийській від 06.07.2017 № 2, виконавчий комітет вирішив: 1. Галицькій районній адміністрації замовити висновки проектної організації щодо технічного стану Монументу Слави на вул. Стрийській. Відповідальний: голова Галицької районної адміністрації. 2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань розвитку», - йдеться у рішенні виконкому. «Ми провели тільки візуальне обстеження пам’ятника і склали відповідний акт, що спостерігаються певні елементи руйнування, і так виглядає що ж аварійні елементи, але потрібен технічний висновок фахівців.

Думаю, що будемо замовляти у Львівської Політехніки і вже наступного тижня експерти почнуть працювати і дадуть свої висновки» - розповів у коментарі журналістам в.о. голови Галицької адміністрації Андрій Зозуля. За його словами частина монументу зараз огороджена, зокрема йдеться про високу стелу де є загроза падіння масивних плит.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: