В Ірані за шпигунство засудили громадянина США

Суд Ірану виніс вирок щодо ув'язнення до 10 років для особи, що має громадянство США та інших країн зі звинуваченнями в шпигунстві. Про це повідомила в неділю Радіо Свобода із посиланням на заяви представників місцевої влади, пише Укрінформ.

Суд Ірану виніс вирок щодо ув'язнення до 10 років для особи, що має громадянство США та інших країн зі звинуваченнями в шпигунстві. Про це повідомила в неділю Радіо Свобода із посиланням на заяви представників місцевої влади, пише Укрінформ.

«Цю людину, яка збирала інформацію та безпосередньо керувалася Америкою, засудили до десяти років позбавлення волі, але вирок може бути оскаржений», – заявив речник судової влади Голамхусейн Мохсені Еджеї під час виступу на державному телебаченні.

Він зазначив, що ця особа, ім'я якої не називається, мала потрійне громадянство: Ірану, Сполучених Штатів, а також ще однієї неназваної країни.

Кілька людей з громадянством Ірану та США або інших західних країн були затримані в Ірані торік, і вони утримуються за гратами за звинуваченнями, які включають шпигунство та співпрацю з ворожими урядами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: