40 унікальних картин художників з різних країн покажуть у Львові

palac_mystectv-13617900093

З 18 липня до 4 серпня у Львівському Палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17, триватиме виставка, на якій львів'яни зможуть побачити репродукції 12 художників з Австралії, Канади, Китаю, США, Таїланду, Тайваню і Японії – всього 40 картин.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Художників цих робіт об'єднала одна спільна ідея: з допомогою мистецтва показати, яке прекрасне життя.

Читайте також: До Міжнародного дня фотографа: топ-10 світових професійних конкурсів (фото)

В основному, оригінали картин відомих художників виконані олією на полотні в стилі «Ренесанс», кілька творів – тушшю на шовку в традиційному китайському стилі.

Сюжети картин свідчать про пошуки справжнього призначення людського життя, про витоки добра і зла. Твори мистецтва тут не просто картини – це інструмент, з допомогою якого художники можуть висловити правду.

Автори переконані, що залежно від ідеї, якою вони керуються при створенні картини, від їх внутрішнього стану, живопис наповнюється силою, здатною будити його сильну або слабку сторону. Тому внутрішній зміст картин – це заклик, імпульс до співчуття, терпіння, прагнення до краси людської душі, що робить ці твори мистецтва дуже цінними.

Організатори стверджують, що виставка сприятиме відродженню духовного стану суспільства, ці картини здатні пробудити в людях їх добру сторону.

Виставка експонується з 2005 року, на сьогодні об'їхала понад 80 країн, експонувалася більше 1000 разів. В Україні виставка проходить з 2009 року, в містах: Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Львів, Краматорськ, Миколаїв, Запоріжжя, Рівне, Вінниця, Херсон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: