«Львівспецкомунтансу» таки хочуть виділити землю у Рясному

1422757

Відповідне питання завтра, 18 липня, розгляне комісія ЛМР з питань зеплекористування, повідомляє Дивись.info.

У порядок денний завтрашнього засідання комісії ЛМР з питань землекристування внесено проект ухвали про «Про затвердження ЛКП “Транспортна фірма “Львівспецкомунтранс“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Шевченка, 327-г».

Як розповів Дивись.info депутат міської ради Ігор Зінкевич, виконавча влада вже вкотре намагається проштовхнути виділення землі під пресувальну станцію у Рясному. Нагадаємо, депутати вже відхиляли відповідну ухвалу, яка викликала обурення мешканців.

«Це та сама ухвала, один в один.  Далі пробивають цю ділянку, далі хочуть брикетувати сміття. Я спілкувався з тими, хто там протестує, спілкувався з громадою Рясного – вони категорично проти. Їм не подобається, що це робиться приховано. Людям не дали розуміння до початку цієї ситуації з цією ухвалою про земельну ділянку, після цього почали крутити – спочатку що це сортувальна лінія, потім це брикетування, підприємець каже, що він гроші потратив, йому треба звіт давати. Я чув, що з міської ради цьому підприємцю давалися кошти, щоб він це обладнання купив, якась «брєдова» система, ми все дізнавалися опісля. Нехай «Львівспецкомунтранс» надасть звітність про використані кошти, пояснить куди він їх витратив, а не розказують страшні історії що документи чи то поліція чи то прокуратура забрали. Комунальне підприємство має надати звіт про кошти громади. Вже аудиторська аудиторська компанія відповіла що їм документів не подали. Найбільша помилка влади в тому, що вони це хотіли «скрито-шито» зробити,  не поспілкувавшись з громадою», - розповів депутат.

За його словами, мешканці настільки збурені, що ніякі перемовини не дадуть результату.

«Люди не хочуть навіть про це чути, і це зрозуміло – коли ти не говориш людям правду, а потім хочеш в наказовому порядку щось робити під різними соусами…Жодних переговорів не було. Ні Андрій Іванович, ні адміністрація ніхто не ходив до людей, які там ще досі блокують, не говорили з ними конкретно, казали», - розповів депутат. За його словами,  активісти, які блокують запуск пресувальної станції завтра прийдуть на засідання комісії.

Як ми повідомляли раніше, ЛКП не надає звіти щодо витрачених бюджетних коштів. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: