У Львові оптимізували процес надання адміністративних послуг

img8142-e15381318666e06cc458701849ef3bf4

Як повідомили в департаменті адміністративних послуг, відбулася низка зустрічей зі структурними підрозділами міської ради та її виконавчих органів, і відтак, оптимізовано процес надання адміністративних послуг.

 

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Зокрема, скорочено перелік документів, які необхідні для отримання адміністративної послуги та які є у відкритому доступі, затверджені нові інформаційні та технологічні карточки та скорочено термін надання адмінпослуг.

Так, відповідно до розпорядження голови міської ради від 10.04.2017 №135 «Про утворення робочої групи для оптимізації надання адміністративних послуг», робочою групою з 24.04.2017 по 31.05.2017 проведено 10 зустрічей зі суб’єктами надання адміністративних послуг – структурними підрозділами міської ради та її виконавчих органів.

«Критеріями оптимізації надання адміністративних послуг визначено скорочення переліку документів, які необхідні для отримання адміністративної послуги, усунення дублювань документів, які подають суб’єкти звернень, скорочення термінів надання адміністративних послуг, оптимізація надання електронних адміністративних послуг», - зазначають в департаменті адміністративних послуг.

Так, з урахуванням нових критеріїв, станом на 5 липня 2017 року, затверджені нові інформаційні та технологічні карточки надання адміністративних послуг таких  суб’єктів:

- департаменту містобудування міської ради;

- управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування міської ради;

- управління регулювання забудови департаменту містобудування міської ради.

Також відбулося скорочення переліку документів, які необхідні для отримання адміністративної послуги та які є у відкритому доступі, а саме:

-  копії виписок з ЄДРПОУ;

- копії свідоцтв про державну реєстрацію юридичних осіб та статутів юридичних осіб;

- копії договорів оренди;

- висновків та копій висновків управлінь міської ради;

- копії свідоцтв на право власності;

- документів, розпорядником яких є міська рада.

«Важливою складовою оптимізації адміністративних послуг є скорочення терміну надання адміністративних послуг. У зв’язку з цим, терміни надання адміністративних послуг щодо затвердження вимог до архітектурно-планувальної частини проекту на реконструкцію, реставрацію окремих частин житлових та нежитлових приміщень (будівель), надання висновку про технічну можливість використання приміщень без проведення реконструкції  (перепланування) приміщень,  скорочено з 20 до 10 робочих днів.

Прийняття нових інформаційних та технологічних карточок забезпечить вдосконалення системи відносин між Львівською міською радою, її виконавчими органами і органами державної виконавчої влади як суб‘єктами надання адміністративних послуг, юридичними особами та громадянами в процесі надання цих послуг», - зазначили в департаменті адміністративних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: