Пенсійна реформа не для пенсіонерів, а для працюючих, — заступник начальника Пенсійного фонду Львівщини

копійки_стовпчики
Фото: Дніпроград

Заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Олександр Сафін переконаний: успіх пенсійної реформи багато в чому залежить від самих громадян і, у першу чергу, від працюючих людей.

Про це він заявив під час прес-конференції, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

«Я завжди говорю, що пенсійна реформа не для пенсіонерів, а для працюючих людей. Вони сьогодні повинні усвідомити: скільки вони сплатять внесків, на таку пенсію вони зможуть розраховувати», — зазначив Олександр Сафін.

Представник Пенсійного фонду каже, що кожен має задуматися, коли починає свою трудову діяльність, чи працювати нелегально, чи починати сплачувати страхові внески. На його думку, сьогодні це проблема всього суспільства в Україні.

«До сплати Єдиного соціального внеску прив’язані не тільки пенсії, це і лікарняні та інші допомоги. Якщо людина не буде мати страхового стажу, вона може опинитися у скрутних життєвих ситуаціях», — додає Олександр Сафін.

Нагадаємо, раніше Заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області розповів про основні зміни, які очікують отримувачів пенсій, у випадку прийняття законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: