Правоохоронці накрили підпільну тютюнову фабрику

20245499_1954674234809594_8585895745125551133_n

У ході обшуку в рамках провадження щодо підпільного виробництва контрафактних тютюнових виробів з метою їх подальшого збуту вилучено понад 12 тис пачок сигарет.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

За результатами проведення комплексу слідчих (розшукових) дій встановлено, що група із семи осіб, особи яких вже ідентифіковані, діючи за попередньою змовою, організувала на території с. Чорнявка Новоселицького району Чернівецької області підпільне виробництво контрафактних тютюнових виробів з метою їх подальшого збуту.

В ході проведення досудового розслідування отримано 27 ухвал суду на проведення обшуків як за місцем виробництва контрафактних тютюнових виробів, так і за місцем проживання фігурантів, їх транспортних засобів та місць зберігання виготовленої продукції.

В ході обшуку приміщення, де здійснювалось виробництво контрафактної продукції, виявлено та вилучається: лінія для виготовлення тютюнових виробів, 25 ящиків (12 500 пачок) контрафактних сигарет марки «Astru» (виробник Молдова), пусті пачки для сигарет, тютюн та папір для їх виготовлення.

На даний час обшуки у кримінальному провадженні тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: