У Львові успішно реалізували ще один проект громадського бюджету

87bd8145a112c7de6269cf3330a295ff_XL

Успішно реалізовано ще один проект громадського бюджету у СЗШ № 42 м. Львова на вулиці Каштановій, 9, який полягає у забезпеченні безперешкодного доступу до будівлі школи.

Як розповів директор СЗШ № 42 Микола Король, усе почалося з того, що вчителі дізналися про громадський бюджет і разом із батьківським комітетом вирішили підготувати проект для участі у цьому конкурсі. Для цього було проведено збори спільно із майорівською громадою і вирішено, що найкраще буде підготувати проект із безпечного входу до школи. Разом із батьками написали проект. «На той момент, а це було у березні, коли ми почали реалізацію проекту, не було водовідведення. Усе справляло неприємне враження», - говорить Микола Король.

Проект за підсумками конкурсу набрав 446 голосів. Він посів третє місце за кількістю голосів серед усіх проектів.

Читайте також: (Не)доступні школи Львова: чи готове місто до навчання дітей з особливими потребами (інфографіка)

Згідно із проектом громадського бюджету, влаштовано водовідведення, встановлено сходи, замощено бруківкою територію навколо входу до навчального закладу і встановлено пандуси для людей із особливими потребами.

Нагадаємо, що у 2016 році почав діяти проект громадський бюджет м. Львова.  За підсумками голосування перемогло 67 проектів. У 2017 році прийом проектів розпочнеться 15 серпня і триватиме до 15 вересня.

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: