У Садового розповіли про «фантастичний успіх» Львова

16667532_1742715259377082_1577075748_o

Стратегія конкурентоспроможності принесла Львову фантастичний успіх.

Про це під час підписання Меморандуму  про розробку нової стратегії прориву Львова до 2027 року заявив  директор «Інституту міста» Олександр Кобзарев, передає кореспондент ІА Дивись.info

«Багато хто з вас чув про стратегію конкурентоспроможності, вона є успішною і напевно всі бачать сьогоднішні результати. На сьогоднішній день Львів – один із лідерів розвитку туризму. Львів – відомий тепер IT- центр і ми маємо фантастичну IT-Арену. Кількість туристів виросла більш, ніж в 5 разів. Чисельність людей, які працюють в сфері IT, виросла більш, ніж в 3 рази. У сфері гостинності – так само більш, ніж в 3 рази чисельність виросла.

Я думаю, за оцінками експертів, ми, за останні 7 років, створили 30 тисяч робочих місць пов’язаних з IT і сферою гостинності. Це надзвичайно успішна стратегія, яка була реалізована, і секрет її успішності полягає в тому, що ми співпрацювали з усіма середовищами. Це була спільна стратегія з університетами, бізнес-асоціаціями, тому маємо такий фантастичний успіх. Чи задоволені ми результатами? І так, і ні. Так, тому що це фантастичний результат, жодне місто не має такого прогресу. Ні, бо ми хочемо більших результатів та прогресу. Саме тому ми готуємо нову стратегію прориву, креативного міста, бо ми віримо в те, що креативність львів’ян допоможе нам зробити новий стрибок, подібний до того, який ми робили швидше», - заявив Олександр Кобзарев.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: