Відома співачка озвучить аудіосупровід у львівських тролейбусах та трамваях

11863365_1613737192247909_3399447284087506974_n
Фото: facebook.com/liliavavrin/

Львівська співачка Ліля Ваврін озвучить аудіосупровід у трамваях та тролейбусах.

Про це повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс», передає прес-служба Львівської міськради.

«Це спільний проект комунального підприємства «Львівелектротранс» та радіостанції «Дуже Радіо», на меті якого зробити проїзд у громадському електротранспорті більш комфортним та зручним. Ми хочемо, щоб люди, які їдуть зранку на роботу, мали гарний настрій та частіше усміхалися, а також не забували бути взаємоввічливими. Для нас важливо, щоб гасла та повідомлення з якими ми звертаємося до людей, не були сухими і несли у собі не лише змістовне, а й емоційне наповнення», - розповів Іван Бондар.

Як зазначила Ліля Ваврін, вона без вагань погодилась на пропозицію озвучити аудіосупровід в електротранспорті Львова.

«Мені важко уявити львівські вулиці без трамваїв. Пропозиція озвучити аудіосупровід у львівських трамваях та тролейбусах надійшла несподівано, та я без вагань погодилась, оскільки ідея видалася мені цікавою. Іноді серйозна інформація, подана з гумором, сприймається набагато краще, тому якщо завдяки мені хоча б одна людина усміхнеться і буде мати гарний настрій, я буду щаслива», - додала Ліля Ваврін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: