Селфі на даху потяга ледь не закінчилось смертю для підлітка

Molniya

Намагання зробити оригінальне селфі закінчилися лікарняним ліжком для жителів Тернополя та Львова.

 

Про це пише Файне місто.

Хотів зробити селфі, а потрапив у реанімацію. Так закінчився вечір вівторка, 18 липня, для 18-річного львів’янина. Хлопець намагався сфотографуватись на краю пішохідного мосту, але упав з нього на високовольтну лінію електропередач. Тепер юнак у реанімації з глибокими опіками, переломом та струсом головного мозку.

“В нього є комбінована травма. В нього є перелом кісток гомілки, опіки в межах 35%, забійні рани голови, струс головного мозку. Але стан його стабільний, він у контакті, у свідомості практично. Надіємося, що буде все добре”, – розповів завідувач реанімаційного відділення 8-ої лікарні м. Львова Василь Савчин.

15-річний Антон Шиманський потрапив до реанімації напередодні ввечері. Як і юнак у Львові, він вирішив зробити видовищне селфі: для цього виліз на потяг, а там зачепив лінії електропередач. Підлітка вдарило струмом силою 27 тисяч вольт і він буквально загорівся. Працівниця залізничного депо розповідає звук був такий наче від сильного вибуху.

Попри сильний електроудар, хлопець таки вижив. Однак лікарі кажуть – його стан важкий. Обпечено більше половини тіла. Постраждалий на апараті штучного дихання і під постійним наркозом, аби зменшити біль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: