Виконком передав бруківку зі Стуса для ремонту колії на вулиці Франка

185890

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив передачу бруківки від ЛКП «Львівавтодор» ЛКП «Львівелектротранс».

Виконавчий комітет Львівської  міської ради погодив передачу бруківки від ЛКП «Львівавтодор» ЛКП «Львівелектротранс», передає ІА Дивись.info

«Безоплатно передати Львівському комунальному підприємству «Львівелектротранс» 91,2 куб. м бруківки для проведення капітального ремонту ділянок аварійної трамвайної колії на вул. І. Франка, 15, вул. І. Франка, 26-28, вул. І. Франка, 53-57, вул. І. Франка, 66-68 загальною протяжністю 200 м, отриманої з вул. В. Стуса під час будівництва трамвайної колії до житлового масиву «Сихів», яка зберігається на території Львівського комунального підприємства «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району», - йдеться у рішенні виконкому.

«Львівелектротранс» буде проводити ремонт своєї мережі, буде демонтовувати плити і їм для цього потрібна бруківка для замощення цієї території. Це питання «Львівелктротранс» піднімав в середу на апаратній нараді. Було сказано, що ця бруківкаа є небхідна терміново, тому що там є аварійна ділянка колії. Думаю, впродовж тижня вони почнуть ремонтні роботи», - розповіла у коментарі журналістам директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: