Генпрокурор США обговорював передвиборну кампанію Трампа з послом РФ

22bdc8e9-fa0a-481d-a44d-8a41808f410a

Посол Росії у Вашингтоні Сергій Кисляк під час президентських перегонів у 2016 році обговорював з Джеффом Сешнсом, який сьогодні займає посаду генпрокурора, перебіг передвиборчої кампанії Дональда Трампа, в тому числі політичні питання, важливі для Москви.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на нинішніх та колишні офіційних осіб США, передає Європейська правда.

Доноси Кисляка щодо двох розмов з Сешнсом, тодішнім головним радником з питань зовнішньої політики кандидата від республіканців Дональда Трампа, були перехоплені американською розвідкою.

Повідомляється, що Сешнс спочатку не розкривав інформацію про свої контакти з Кисляком, а потім заявив, що зустрічі не стосувалися кампанії Трампа.

Проте, за словами колишнього американського чиновника, за даними розвідки США, Сешнс та Кисляк вели «суттєві» дискусії з питань, що стосувалися позиції Трампа щодо Росії та перспектив відносин між США і Росією в адміністрації Трампа.

Як відомо, Сешнс неодноразово заявляв, що ніколи не обговорював з росіянами питання, пов'язані з кампанією Трампа, а з Кисляком зустрічався лише як сенатор США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: