До кінця року у Львові можуть відкрити ще 6 станцій велопрокату Nextbike

P70724-112902
Станція велопрокату Nextbike у Львові. Фото: ІА Дивись.info

Нові шість станцій велопрокату Nextbike планують встановити до жовтня.

Про це під час брифінгу, 24 липня, повідомив Остап Буденкевич, співзасновник компанії Nextbike Україна, інформує ІА Дивись.info.

Сьогодні у Львові функціонують 24 велопрокатних станції Nextbike. Відтак, у розпорядженні користувачів 140 велосипедів. У самій компанії запевняють, що це тільки початок. Так, за словами Остапа Буденкевича, співзасновника Nextbike Україна, вже цього року у Львові можуть встановити ще 6 станцій.

«Якщо ми встигнемо до жовтня їх купити, привезти і поставити, тоді вони будуть 100% Якщо ні, то наступне розширення буде у 2018 році. Скільки станцій — анонсувати не будемо, у нас є свої плани. Але ми хочемо закривати північний район: вулиці Миколайчука, Грінченка, Хмельницького, Липинського, а також район вулиць Вашингтона, Зеленої і Пасічної», — зазначає Остап Буденкевич.

Співзасновник компанії пояснює: на старті проекту велосипеди встановили тільки у центральній частині міста і біля навчальних закладів, аби показати, що Nextbike взагалі існує.

«Насправді, ця система повинна давати можливість людям зі спальних районів сполучатися з іншими спальними районами та центром міста», — додає Остап Буденкевич.

Зазначимо, перший в Україні муніципальний прокат велосипедів Nextbike офіційно запустили у Львові у березні 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: