У Львові розповіли, на що можуть претендувати добровольці з АТО

d449e6ccfe15c99eecdbc9c8bb658afd.i1200x675x649
Фото ілюстративне. Джерело: Преступности.НЕТ

Добровольці, які мають обласне посвідчення учасника бойових дій, включені до комплексної програми підтримки учасників АТО.

Про це під час брифінгу, 25 липня, повідомила заступниця директора Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Любов Возняк, інформує ІА Дивись.info.

«Коли тільки починали надавати статус учасника бойових дій добровольцям в інших областях, вони говорили, що саме посвідчення нічого не дає. Але зазначу, що добровольці можуть користуватися тими ж пільгами, що й інші учасники бойових дій», — каже Любов Возняк.

Так, за словами заступниці Центру, добровольцям доступні:

«Деякі наші заходи також спрямовані на них. До прикладу, до катання на лижах ми цільово долучали діток добровольців, яких ніде попередньо не залучали, бо їх облік не вівся. Ми контактували з громадськими організаціями, Правим сектором тощо, аби знайти їх. Цього року ми плануємо свято Миколая зробити для діток добровольців», — зазначає Любов Возняк.

З повним переліком послуг Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, бійців АТО та членів їх сімей можуть безкоштовно поселити у Львові на кілька днів. Також у місті реалізується програма «100 тисяч».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: