Львівські трамваї «заговорять» новим голосом

IMG_1720

Про це повідомив начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, - передає кореспондент Дивись.info.

«Щодня львівські тролейбуси і трамваї перевозять десятки тисяч людей. Для нас дуже важливо, щоб кожен, хто користується послугами міського перевезення, залишався задоволеним та був у чудовому настрої. Хочемо, щоб усі оголошення, які чують пасажири у транспорті несли не лише змістовне , а й емоційне наповнення», - сказав Іван Бондар.

«Заговорити» новим голосом львівські трамваї повинні вже найближчим часом. У нових аудіо роликах йдеться не лише про культуру поведінки у громадському транспорті, а й про необхідність своєчасної оплати проїзду.

«З часом ми все рівно будемо шукати нові ідеї та будемо оновлювати аудіо супровід у електротранспорті, будемо шукати нові  способи та варіанти розмовляти з пасажирами».

Невдовзі аудіо супровід у міському електротранспорті Львова звучатиме голосом відомої львів’янки, української співачки Лілі Ваврін. Вона озвучила аудіо супровід у львівських трамваях та тролейбусах.

«Ця пропозиція була досить несподіваною. Перше питання було – чому я?» - поділилась співачка. Крім того вона зазначила, що серйозна інформація, яка подана з гумором, сприймається набагато краще, тому якщо завдяки їй хоча б одна людина усміхнеться і буде мати гарний настрій, то й вона буде щасливою. «Як музиканту, мені хотілось задіяти багато звуків, але я розумію, що людей багато і всі вони різні, ми намагались створити один хіт та одне звучання, які б сприймались різними пасажирами».

Ірина ЛУПАЦА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: