На Львівщині розкривається лише кожна сьома квартирна крадіжка, - Квятківський

IMG_6085-e1481880475922

На Львівщині розкривається лише кожна четверта крадіжка, кожна сьома крадіжка із квартир та кожне третє пограбування.

 

Про це під час координаційної наради керівників правоохоронних органів за підсумками роботи у першому півріччі повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, передає кореспондент Дивись.info.

«Коментарі тут зайві. Найгірша ситуація щодо скерування обвинувальних актів до суду у Пустомитівському, Жовквівському, Жидачівському, Стрийському районах. Не  кращою є робота слідчих підрозділів у Львові», - заявив прокурор.

За його словами, такої ситуації є неналежна реалізація досудового розслідування, відсутність належної взаємодії між слідчими та оперативними працівниками,  неефективне здійснення процесуального керівництва.

«Через зволікання у проведенні слідчо-розшукових дій втрачаються докази, а подальше розкриття злочинів стає практично неможливим. Слідчими грубо порушуються розумні строки досудового розслідування. Належна увага розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів не приділяється. Питома вага скерованих до суду  обвинувальних актів по цих злочинах складає тільки 19%», - додав Юрій Квятківський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: