Найбільшими платниками податків Львівщини стали два підприємства

02062612_1

Найбільшими платниками податків Львівщини у першому півріччі 2017 року стали два підприємства Львівського ОУЛМГ: ДП «Стрийське лісове господарство» та ДП «Бродівське лісове господарство».

Найбільшими платниками податків Львівщини у першому півріччі 2017 року стали два підприємства Львівського ОУЛМГ: ДП «Стрийське лісове господарство» та ДП «Бродівське лісове господарство».

Про це повідомляє Державна фіскальна служба у Львівській області.

Варто відмітити, що ДП «Стрийське лісове господарство» в порівнянні з відповідним періодом минулого року наростило обсяг реалізації продукції на 9,5 млн грн. і станом на 01.07.2017 р. сума реалізації склала 57,8 млн. грн. Сплачені податки дорівнюють: До Держбюджету — 10,4 млн. грн. (В 2016 р. за цей період сплачено 8,3 млн. грн.)

До місцевого бюджету — 1,7 млн. грн. (За цей період в минулому році було сплачено 1,1 млн. грн.) Крім цього підприємством сплачено ЄСВ в сумі 1,3 млн грн. Аналогічно варто відмітити роботу ДП «Бродівське лісове господарство». Сума реалізації станом на 01.07.2017 р. становить 56,3 млн. грн. Ріст обсягу реалізації у порівнянні з відповідним періодом минулого року склав 5,9 млн. грн.

До Державного бюджету сплачено 10,3 млн. грн. до місцевого — 6,6 млн.
грн.

Сплата ЄСВ за півріччя по даному підприємству складає 6,4 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: