Саакашвілі прокоментував позбавлення його статусу громадянина України

261409

Екс-глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що у президента Петра Порошенка не вийде позбавити його українського громадянства.

Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook.

«Я живу в Україні вже понад 13 років, я брав участь у трьох революціях: революції на граніті та двох майданах! У мене лише одне єдине громадянство - українське і їм не вдасться мене його позбавити!», - заявив Саакшвілі.

Він підкреслив, що не отримуватиме статус біженця.

«Зараз мене хочуть змусити отримати статус біженця. Цього не буде! Я не збираюсь ніде лишатися та отримувати ніякий статус! Я буду домагатись законного права повернутись в Україну!», - зазначив він.

Саакашвілі також заявив, що Порошенко їздив до Грузії «для чергового договорняка».

«Порошенко їздив у Грузію не налагоджувати зв'язки між країнами, він поїхав туди задля чергового договірняку, цього разу - двох олігархічних режимів: українського Порошенко і найбільшого приватного акціонера Газпрому, проросійського Іванішвілі», - йдеться в повідомленні.

За словами Саакашвілі, «придумали, що начебто надали ГПУ нові докази у моїй справі - це чергова брехня». Він зазначив, що з тих пір, як йому запропонували громадянство України проти нього в Грузії не було порушено жодної справи.

«Два дні тому президент, на якого колись покладав надію Майдан, змінив склад Комісії з громадянства. 24 липня він ввів до складу Комісії нових людей, щоб повністю маріонеткова комісія була здатна піти на будь-яку забаганку Порошенка», - заявив він.

«Цим своїм указом ви підписали собі та своїй владі неминучу поразку. Причому, якщо раніше ви ще могли сподіватися «дотягнути» до виборів, то тепер вам вони можуть тільки снитися», - вважає Саакашвілі.

«Сьогодні ви, Петре Олексійовичу, переступили межу. Сьогодні вся країна зрозуміла, яка ціна вашим обіцянкам «жити по-новому». Тепер, напевно, у вас, як і у вашого попередника, з'явиться бажання утримати владу будь-якою ціною. Що ж, можете спробувати, тільки пам'ятайте, в Росії вас не чекають! Українці вже двічі впоралися з цією чумою і не зупиняться, поки не приведуть до влади справжніх нових політиків!», - написав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: