Синютка: Конфлікту між ветеранами АТО через земділянку біля Львова немає, є особисті інтереси активістів

16409916_1737638119884796_797248108_o

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка прокоментував конфлікт між різними ГО ветеранів АТО щодо виділення землі на території колишнього військового містечка №230 в с. Малі Голоски.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка прокоментував конфлікт між різними ГО ветеранів АТО щодо виділення землі на території колишнього військового містечка №230 в с. Малі Голоски.

За його слова, конфлікту між ветеранами АТО не має, про це він сказав під час чат-конференції із читачами Дивись.info.

«Насправді, конфлікту між ветеранами АТО не має. Сьогодні непорозуміння хочуть спровокувати громадські діячі, які для вирішення своїх особистих, можливо, меркантильних речей, хочуть прикритись якраз тими хлопцями, які пройшли війну. Мені дуже прикро, коли напередодні я мав розмову з керівником громадської організації, і їй сказав "ви подивіться, хтось хоче просто вкрасти ці земельні ділянки  прикриваючись особами добровольців чи бійцями АТО, ми так робити не будемо. Дайте будь ласка список добровольців, які ще не отримали земельну ділянку і ми допоможемо їм отримати те, що їм належить, якщо вони добровольці і так сталося, що не мають статусу учасника бойових дій, то сьогодні є ухвала обласної ради, і ми відповідно пройдемо цей етап аби надати їм відповідний статус і будемо шукати можливість шукати їм земельну ділянку"», - сказав Олег Синютка.

Він також запевнив, що жодній юридичній особі, громадській організації чи кооперативу, землі надавати не буде. «В нас вчора відбулася комісія на якій запропонували 14з учасника АТО (для виділення земділянки, - ред), і представники ГО, військкомату та правоохоронних органів сказали, ці хлопці воювали, вони пройшли війну, але вони не отримали земельних ділянок, які їм належить. Ми не маємо заперечень, і тому моє завдання, щоб ці люди отримали розуміння від держави та Львівщини» .

Нагадаємо, раніше активістка Олена Живко заявила, що 70 ветеранів АТО з Української добровольчої армії Яроша стали жертвою указу голови Львівської ОДА Олега Синютки. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: