У зоні АТО було поранено бійця ЗСУ

7d46f4ea116a1308dac187bffd43028d

Минула доба, у зоні АТО, завершилась відносно спокійно. З 18 години і до опівночі активність російсько-терористичних угруповань була не значною. Також, наприкінці доби, бойовики не застосовували міномети та важке озброєння.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Проте повної тиші, ввечері, на Донбасі не було. Так на Донецькому напрямку бандити двічі били по позиціях сил АТО з гранатометів і стрілецької зброї в районі Авдіївки.

На Маріупольському напрямку великокаліберні кулемети ворога працювали неподалік селищ Водяне та Мар’їнка.

Зі стрілецької зброї злочинці обстрілювали наші укріплення в Золотому та Станиці Луганській, що на Луганському напрямку. А з озброєння БПМ били по Новозванівці.

Загалом за минулу добу бандформування 17 разів порушили режим перемир’я. Один український військовий отримав поранення. Сили АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь.

Варто додати, що на противагу зменшенню кількості обстрілів, останнім часом противник активізує розвідувальну діяльність. Так лише минулої доби, наші військові зафіксували політ 4 безпілотників противника. Крім того, минулої доби близько 3 ночі, українські захисники, за допомогою тепловізору, виявили розвідгрупу противника яка вивчала позиції сил АТО в районі селища Миколаївка. Після попереджувального вогню, бойовики, не вступаючи у бій відійшли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: