Біля Шевченківського гаю збудують паркінг за 2,6 мільйона гривень

93328 (1)

Музей народної архітектури і побуту у Львові ім. К. Шептицького, в народі Шевченківський гай, 21 липня уклав договір з колективним підприємством «Центр комплекс» на будівництво паркінгу за 2,59 млн грн.

Музей народної архітектури і побуту у Львові ім. К. Шептицького, в народі Шевченківський гай, 21 липня уклав договір з колективним підприємством «Центр комплекс» на будівництво паркінгу за 2,59 млн грн.

Про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozorro, повідомляють Наші гроші. Львів.

Згідно з технічною документацією, передбачено 53 паркувальних місця, вартість будівництва одного становить 49 тис. грн.

Участь в торгах на будівництво паркінгу, крім переможця КП «Центр комплекс», взяли також ПП «Форматбуд» та ТОВ «БК «Захід необуд». Найдешевшою була пропозиція «Форматбуду», але її відхили через недоліки тендерної документації – компанія не надала актів виконання попередніх робіт та звіту про рух грошових коштів.

Вартість укладеної угоди є на 405 тис. грн дешевшою від очікуваної вартості закупівлі. За кошторисом КП «Центр комплекс» витратить 172 тис. грн на заробітні плати робітників (6,64% від суми угоди), а прибуток підприємства становитиме 28 тис. грн (1,08%).

Розташований паркінг буде на вул. Чернеча гора, 1, поблизу майбутнього візит-центру. Будівництво повинні закінчити до кінця 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: