Міста Львівщини навчають енергоменеджменту

1_v4_Lviv_4_1501252439_613x406.0399188092_3_0

27 липня у м. Львові розпочав роботу перший із трьох тренінгів по впровадженню системи енергоменеджменту для п’яти українських міст в межах проекту «Енергоефективне управління в Україні», який фінансується Вишеградським Фондом.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

До участі в проекті залучено невеликі міста Львівщини – Жовкву, Броди, Новояворівськ, а також м. Дубно Рівненської області та м. Чортків Тернопільської області.

Тренінг організовано асоціацією «Енергоефективні міста України» спільно з словацькою асоціацією зовнішньої політики, університетом Масарика (Брно, Чехія), фондом колегіуму східної Європи (Вроцлав, Польща) та регіональним центром дослідження енергетичної політики (Будапешт, Угорщина).

За надану українським містам можливість перейняти досвід муніципалітетів західних сусідів у сфері енергоефективності подякував директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації Михайло Мельник. Він також запевнив мерів міст у повній та всебічній підтримці з боку обласної державної адміністрації у впровадженні системи енергетичного менеджменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: