В СБУ розповіли, скільки мешканців Львівщини утримуються у полоні бойовиків «ДНР» та «ЛНР»

36020385_303

У заручниках бойовиків на тимчасово непідконтрольній території Донецької та Луганської областей утримуються 7 мешканців Львівської області.

Стало відомо, скільки мешканців Львівської області утримуються у заручниках бойовиків на тимчасово непідконтрольній території Донецької та Луганської областей.

У заручниках бойовиків на тимчасово непідконтрольній території Донецької та Луганської областей утримуються 7 мешканців Львівської області. Про це йдеться у відповіді Служби безпеки України на запит ІА Дивись.info щодо того, чи перебувають мешканці Львова у полоні бойовиків так званої «ДНР» та «ЛНР».

Станом на 28 липня з числа мешканців Львівської області в заручниках незаконних збройних формувань обліковано 7 осіб, з них 1 особа - мешканець Львова.

Як зазначається, 1 жінка утримується в заручниках на тимчасово непідконтрольній території Донецької області, ще 6 чоловіків утримуються в заручниках на тимчасово непідконтрольній території Луганської області.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація, що бойовики «ДНР» на 16 років запроторили до «в’язниці» уродженку Львова. Вони звинувачують її в шпигунстві і екстремізмі.

У повідомленні наголошується, що мешканку міста Львова громадянка К. визнано винною в «проходженні навчання з метою здійснення терористичної діяльності», «шпигунстві» та «участі в діяльності екстремістської організації».

У прес-центрі СБУ, станом на 28 липня, не підтвердили і не спростували цю інформацію через відсутність установчих даних особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: