Прикордонники: Через пункти пропуску в зоні АТО стали менше їздити

Державна прикордонна служба України фіксує зменшення пасажиропотоку на лінії розмежування на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, пише Укрінформ.

Державна прикордонна служба України фіксує зменшення пасажиропотоку на лінії розмежування на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, пише Укрінформ. 

«Учора пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування був дещо меншим у порівнянні з попередньою добою. Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду в зоні АТО перетнули майже 35 тисяч осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів», - йдеться у повідомленні.

У відомстві також повідомили, що у суботу в КПВВ «Мар’їнка» прикордонний наряд Краматорського загону на в’їзд з неконтрольованої території виявив підроблений паспорт громадянина України – а саме підробку печатки ДМС України на другій віковій фотокартці. До Волноваського ВП ГУНП в Донецькій області направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Затриманого передано до Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: