У Великій Британії близько 30 банків мають намір переїхати з Лондона через Brexit

У Великій Британії через Brexit близько 39 міжнародних банків можуть переїхати з Лондона у Франкфурт-на-Майні. Про це повідомив президент німецької Федеральної служби нагляду за фінансовими інститутами (BaFin). про це з посиланням на Deutsche Welle пише 112.ua.

У Великій Британії через Brexit близько 39 міжнародних банків можуть переїхати з Лондона у Франкфурт-на-Майні. Про це повідомив президент німецької Федеральної служби нагляду за фінансовими інститутами (BaFin). про це з посиланням на  Deutsche Welle пише 112.ua.

Він зазначив, що серед банків, які планують змінити адресу, є британські, американські, японські та німецькі. Однак, за його словами, фіктивні установи, що мають тільки поштові скриньки, не зможуть переїхати.

Ряд фінансових компаній вже офіційно повідомили про свої наміри перенести у Франкфурт частину свого бізнесу з Лондона. Останнім про намір переїхати з Лондона через Brexit повідомив японський банк Mizuho. Також адресу планують змінити інші японські фінінститути - Sumitomo Mitsui, Nomura і Daiwa Securities.

Серед великих міжнародних фінустанов про плани перенести частину бізнесу в Європу у липні повідомила також американська Citigroup. Там заявили про перенесення у Франкфурт свого торгового бізнесу та частини інвестмент-банкінгу.

Іншими двома великими бізнес-центрами, які розглядаються компаніями для переїзду з Лондона у результаті Brexit, є Дублін і Париж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: