Українка Яна Беломоїна – чемпіонка Європи з маунтінбайку

Українська велосипедистка Яна Беломоїна стала чемпіонкою Європи з маунтінбайку в олімпійській дисципліні крос-кантрі. Українка здобула впевнену перемогу на альпійській трасі в італійському Дарфо-Боаріо-Терме. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на XSport.

Українська велосипедистка Яна Беломоїна стала чемпіонкою Європи з маунтінбайку в олімпійській дисципліні крос-кантрі. Українка здобула впевнену перемогу на альпійській трасі в італійському Дарфо-Боаріо-Терме. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на  XSport.

24-річна спортсменка з Луцька вирвалася в лідери вже на першому колі і поступово нарощувала свою перевагу. 6 кіл дистанції Яна на відміну від своїх суперниць проїхала безпомилково, не зазнавши жодного падіння.

В результаті Беломоїна фінішувала з величезним запасом. На фініші нашій гонщиці навіть вручили український прапор, з яким трапився невеликий казус. Справа в тому, що стяг заплутався в колесах і заблокував заднє колесо. Яні довелося взяти байк в руки і фінішувати саме таким чином.

Швейцарка Лінда Індерганд, яка завоювала "срібло", відстала від українки на 3 хвилини 25 секунд. "Бронзу" завоювала норвежка Гун-Рита Дале, яка програла Яні 4:08.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: