Львівський виконком заборонив будувати багатоповерхівку на Пасічній

Виконавчий комітет Львівської міської ради відмовив ТзОВ «Будівельний альянс-плюс» у наданні містобудівних умов та обмежень.

Виконком ЛМР відмовив ТзОВ «Будівельний альянс-плюс» у наданні містобудівних умов та обмежень на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими об’єктами громадського обслуговування та вбудовано-прибудованими гаражами на вул. Пасічній.

На минулому засідання виконком уже розглядав це питання, але рішення не було прийняте.

Згідно з поданими документами, йдеться про багатоквартирний будинок на 9-10 поверхів.

«За тими документами ніби були підстави для видачі містобудівних умов і обмежень, але в ході візування управлінням земельних ресурсів було виявлено, що земля набута не зовсім зрозумілим шляхом, за рішенням суду», - пояснив головний архітектор міста Юліан Чаплінський.

«Достовірної інформації наразі нема, цим займаються юридичний департамент та правоохоронці. Ми намагалися знайти акт продажу, але за цим номером знайшли не сам акт, а номер бланку, тобто є підстави вважати що такого акту просто не існує», –додав директор департаменту містобудування Сергій Коровайник.

У підсумку за видачу містобудівних документів не проголосував жоден з восьми членів виконкому, натомість всі одноголосно проголосували за відмову. Міський голова Андрій Садовий доручив підлеглим спільно з правоохоронцями з’ясувати ситуацію навколо цієї ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: