Поліцейські так ефектно приїхали на виклик, що їх «дріфт» порівняли з трюками у фільмі «Форсаж» (відео)

532374

В мережі набирає популярність відео приїзду поліцейських до місця бійки, тому що зробили вони це, як справжні гонщики.

Вражаючий дріфтинг вийшов через те, що машину занесло, і водія автомобіля тепер чекає розслідування. Про те, як вважають користувачі, таким способом йому вдалося припинити бійку, не використовуючи зброї.

Як повідомляє місцеве видання Kent Online, в поліцію міста Гілінгем рано вранці неділі надійшов дзвінок про порушення порядку на одній з вулиць. На місце відразу ж прибула патрульна машина з поліцейськими, які потім викликали підкріплення.

Підкріплення незабаром приїхало, але не зовсім так, як належить приїжджати поліцейській машині, а швидше в манері гонщиків з фільму «Форсаж». Відео ефектного прибуття опублікував у фейсбуці користувач Уоррен Уолліс, порівнявши приїзд поліцейських з кадрами з бойовика. Через велику кількість коментарів Уоррен, ймовірно, закрив свій аккаунт, але відео вже потрапило на Reddit і YouTube.

Запис набрав майже 6 мільйонів переглядів в фейсбуці і велике число позитвних відгуків на Reddit. Користувачі були вражені навичками водіння британської поліції і ворожили, навіщо співробітники зважилися на такий вражаючий, але небезпечний дріфт.

«Я очікував, що зараз Робокоп вийде з машини».

«Коли в GTA проходиш місії на стороні копів».

«Готовий посперечатися, дитяча мрія водія збулася».

«Я думаю, що водій просто небайдужий до однієї з жінок-поліцейських».

Більшість людей в коментарях такий стиль водіння не схвалили, тому що поліцейські могли задавити пішоходів. Та й на самому відео чутно, як в кінці хтось кричить: «Що за чортівня? Ви що, повбивати нас хочете? »

«Це здається небезпечним, хтось міг постраждати, та й машина могла перевернутися. Я щиро вважаю, що цим поліцейським потрібно пред'явити звинувачення в злочині. Не розумію, чому ніхто ще цього не сказав».

Як заявили представники поліції міста, машина припаркувалася так ефектно завдяки випадковому збігу обставин. Автомобіль занесло на мокрій дорозі, але водієві вдалося повернути управління. Ніхто не постраждав, проте випадок буде розслідуваний.
Хоча поліцейські і могли завдати комусь травми, користувачі побачили в такому вражаючому приїзд свої плюси: адже люди дійсно на якийсь час забули, про що вони сперечалися за секунду до цього.

«Бачите, щоб контролювати натовп, не потрібно зброю, адже можна і без нього викликати шок і трепет до себе».

Хтось припустив, що завдяки інциденту спрощує навіть помирилися.

«Ти записував це? Прийшли мені відео, чувак! »Звучить так, ніби хлопці, які билися, помирилися».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: