Розстріл авто в Івано-Франківську: з'явилися подробиці нападу (відео)

532380

За кермом авто, яке в понеділок обстріляли в Івано-Франківську, перебував місцевий підприємець Ігор Гербін, також відомий на прізвисько «Червонець».

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як дізналося в поліції видання «Фіртка», стрільця зафіксували камери спостереження. Зловмисником виявився Михайло Дерещук, відомий під прізвиськом «Дира». Він у 2015 балотувався до Івано-Франківської міської ради.
Заступник начальника управління Нацполіція в Івано-Францівській області Ігор Бабюк розповів, що постріли були здійснені коли підприємець сідав у авто по вулиці Шеремети, де знаходиться його магазин. Водій отримав поранення в тулуб і передпліччя, зараз його оперують в обласній клінічній лікарні. На місці події знайшли 7 гільз (раніше повідомлялося про 6 пострілів), їх відправили на експертизу.

«Попередньо нами вже встановлено автомобіль, на якому був злочинець, забезпечено його охорону. Зараз будемо оглядати місце події і знаходження того автомобіля. Можливо, там будуть речові докази та зброя», - сказав він.

За словами Бабюка, зараз за фактом цієї події відкривається кримінальне провадження. Попередньо, це замах на умисне вбивство.

Він також повідомив, що нападник під’їхав на машині з іноземною реєстрацією до авто потерпілого. Коли Гербін сідав в «Ауді», стрілок зробив кілька вистрілів в упор, після цього сів в свою машину і поїхав в район Бельведерської-Мазепи. Поліція ще шукає нападника.

Також відомо, що це вже не перший напад на підприємця.

Як повідомляє івано-франківське видання «Галка» із посиланням на очевидців події, по машині чоловіка стріляли впритул біля магазину «Тканини».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: