У Львові пройде зустріч мотоциклістів

20525265_1728889907412774_7739930665476811778_n

5 серпня біля стадіону «Арена Львів» пройде захід для водіїв двоколісних присвячений безпеці і взаємоповазі на дорозі «MotoSafe» MotoSafe 2017.

5 серпня біля стадіону «Арена Львів» пройде захід для водіїв двоколісних присвячений безпеці і взаємоповазі на дорозі «MotoSafe» MotoSafe 2017. 

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

В програмі заходу: воркшопи з віртуозного управління мотоциклом (Gymkhana), водіння мотоцикла в умовах міста, їзда в організованій колоні. Відбуватиметься виставка екіпірування, яке врятувало життя мотоцикліста під час ДТП, мотоциклів, а також продемонструють матеріали з ДТП за участю мотоциклів, мопедів та велосипедів.

«Це перша в Україні відкрита зустріч двоколісних де ми хочемо зробити акцент на безпеці і взаємоповазі на дорозі. На заході буде багато корисного», - зауважила співорганізатор заходу, секретар громадської організації МотоДопомога Олександра Садова.

Активну участь у заході візьме патрульна поліція Львова.

«Ми розкажемо не лише про необхідність захисту, а й про правила дорожнього руху, які в жодному разі не повинні забувати водії двоколісних. Також, наші тактики продемонструють та проведуть майстер-класи з надання першої домедичної допомоги», - додав інспектор патрульної поліції Львова Микола Ільчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: