Перехрестя вулиць Личаківська-Мечникова планують відкрити у вересні

img3570-5c89917e37dcbb9697698ba076da10b8
Фото: прес-служба ЛМР

Щоб відкрити для проїзду транспорту перехрестя вул. Личаківська-Мечникова необхідно перепідключити колектори.

Про це повідомив Сергій Бабак, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства, передає прес-служба ЛМР.

«Вчора у нас була нарада по усіх об’єктах по співпраці з компанією «Онур». Щоб відкрити для проїзду перехрестя вул. Личаківська-Мечникова, то не дорога нас тримає, а старі колектори. На вул. Личаківській є два старих колектори. Під час капітального ремонту дороги основне завдання - це заміна колектора. Відповідно прокладається новий, який має замінити старі. Старі колектори прокладені на глибині 4-7,5 м.

Нам не вистачило півтора місяці для перепідключення колекторів на вул. Круп’ярській. А нещодавні сильні зливи продавили старі колектори, вони дали тріщину і є протікання, що спричинило просідання дорожнього покриття. Тому є ризики пускати транспорт, адже від трамвая буде іти вібрація і можливе поглиблення просідання. Зараз укладатимемо угоду з фірмою, яка сучасними методами - ехо-локацією, перевірить чи є порожнеча у місцях, де маємо просідання. Будемо все перевіряти. Якщо є порожнеча, то будемо заливати цю порожнечу бетоном.

Також зараз шукаємо проектне рішення, щоб в районі вул. Круп’ярської переключити колектори. Якщо ми знайдемо таке рішення, то відкриємо перехрестя у вересні», - розповів Сергій Бабак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: