Сестра спікера ВР стала заступником начальника ГУ ДФС Львівської області

podatkova_lviv_3490_1438967937_613x408.95857142857_3_0

Олена Парубій – сестра спікера парламенту Андрія Парубія стала сьомим заступником начальника Головного управління ДФС у Львівській області Ігоря Кондро.

Олена Парубій – сестра спікера парламенту Андрія Парубія стала сьомим заступником начальника Головного управління ДФС у Львівській області Ігоря Кондро, пише Leopolis.news.

Як вдалось з’ясувати журналістам, нову посаду ще одного заступника ввели нещодавно. Усю процедуру необхідних погоджень і внесення змін до штатного розпису провели надзвичайно оперативно, буквально за місяць.

З квітня 2016 року Олена Парубій керувала Галицькою ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області, а вже 14 липня 2017 року призначена у порядку переведення на посаду заступника начальника Головного управління ДФС у Львівській області.

На новій посаді вона куруватиме роботу управління податків і зборів з юридичних осіб, управління погашення боргу ГУ ДФС у Львівській області, а також Галицьку ОДПІ.

Парубій Олена Володимирівна народилась 31 травня 1979 року, у місті Червонограді Львівської області.

Освіта повна вища, у 2003 році Львівський національний університет імені Івана Франка, спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист, у 2007 році фінансово-економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, спеціальність – фінанси, кваліфікація – економіст, спеціаліст з фінансів.

Cпеціальне звання  радника податкової та митної справи ІІ рангу присвоєно 22 серпня 2016 року.

Трудову діяльність розпочала у серпні 2000 року. В органах державної податкової служби працювала з січня 2002 року на посаді старшого державного податкового інспектора правового забезпечення ДПІ у Залізничному районі м.Львова, звідки була звільнена за власним бажанням у грудні 2003 року. З грудня 2003 року працювала у комерційних структурах. В червні 2005 року повернулась на державну службу в ДПІ у Галицькому районі, в якій обіймала посаду начальника управління оподаткування фізичних осіб.

У травні 2008 року прийнята в порядку переведення на посаду начальника управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у  Сихівському районі м.Львова.

У червні  2011 року повернулась в ДПІ у  Галицькому районі м.Львова, де обіймала посади  начальника управління оподаткування фізичних осіб, заступника начальника, першого заступника начальника ДПІ.

Весною 2010 року Олена Парубій опинилась у центрі корупційного скандалу. Її було затримано нібито за отримання хабара. Перший заступник голови Державної податкової адміністрації, начальник Податкової міліції Віктор Шейбут підтвердив це на брифінгу 20 травня 2010 року.

Однак Андрій Парубій, який був тоді народним депутатом України, заявив, що це була брудна провокація проти його родини. «Кримінальну справу, що учора відкрили, спрямовано не проти моєї сестри, а за фактом проти багатьох людей з формулюванням «за замах на одержання хабара», тобто інформацію, що подавала МВС, нібито мою сестру взяли на гарячому, сьогодні прокуратура спростувала», –  сказав Парубій.

З декларацією Олени Парубій можна ознайомитися тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: